Gaz dla hoteli, restauracji, gastronomii - HORECA

Gaz płynny to idealne paliwo w hotelach i gastronomii. Gaz płynny propan jest wykorzystywany jako niezawodne źródło energii dla nowo budowanych obiektów gastronomicznych i hotelowych oraz już istniejących, które są remontowane lub adaptowane do nowych potrzeb. Gaz płynny zapewnia komfort użytkowania, bezobsługowość, a także oszczędność kosztów.
 
Gaz płynny jest wykorzystywany do:
 
  • przygotowywania posiłków – gotowanie na gazie jest tańsze, szybsze i wygodniejsze
  • podgrzewania wody – gaz płynny jest niezastąpionym źródłem energii w produkcji ciepłej wody; jego zastosowanie z wysokowydajnymi podgrzewaczami przepływowymi Rinnai daje nieograniczone możliwości w przygotowaniu ciepłej wody dokładnie w momencie, kiedy jest potrzebna
  • ogrzewania pomieszczeń.